Takläggning Stockholm

Behöver ni lägga om ert tak, eller bygger ni nytt hus och behöver en takläggning i Stockholm? I så fall vill vi välkomna er till Takrenoverarna i Stockholm AB! Vi erbjuder takläggning för fastigheter som ägs av villaägare, radhusägare, bostadsrättsföreningar och även företag. Vi är er moderna takläggare i Stockholm som arbetar med den allra senaste tekniken och materialen.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda fastighetsägare den bästa tänkbara produkterna och tjänsterna, därför håller vi oss framme om vad som händer på marknaden för att kunna lägga tak av hög kvalitet. Vi har sedan starten 2009 fått många nöjda kunder som ger oss fina omdömen på reco.se och får 4,5 av 5 möjliga positiva omdömen. Det är för att vi är måna om våra kunder, deras tak och arbetar till de är nöjda med sina tak. Därför kan vi rekommendera alla som behöver tak på sina fastigheter att anlita oss som er takläggare i Stockholm.

Trygg takläggning i Stockholm

Vi är erfarna takläggare som arbetar med tak både med att lägga nytt eller lägg om tak. Du kan välja om du vill lägga om hela eller endast delar av tak.
För oss är det viktigaste att du som är vår kund, får säkra och trygga tak på er fastighet oavsett om du är privat fastighetsägare, har ett företag eller ingår i en bostadsrättsförening i Stockholm. Vi vill erbjuda bra tak till rimliga priser i Stockholm.

Om det har gått mer än 20 år sedan som du senast såg över ert tak, så kan det vara hög tid att se över taket.

Detta kan du göra själv:

  • Gå upp på vinden och titta på taket underifrån
  • Använd säkerhetssele och hjälm och gå upp på taket
  • Se efter om det finns trasiga tegelpannor, betongpannor eller om det växer någonting på taket.
  • Det indikerar nämligen att det finns vatten och fukt.
  • Om du även efter detta är osäker, ta kontakt så kommer vi ut och gör en grundlig undersökning av taket och ger besked om vilka åtgärder som du behöver.

Välj material till takläggningen

Att välja material till taket kan vara både lätt och svårt. Om du vill behålla det ursprungliga utseendet på taket så är det bara att välja samma slags material till fastighetens tak. Då är ju valet lätt. Men om du vill byta material till taket, och kanske vill ha ett material med lägre pris, eller vill göra taket ännu finare än vad det ursprungligen var, då kan valet bli svårt.

Dessa material kan du välja mellan till din takläggning i Stockholm:

  • Tegelpannor för ett traditionellt utseende med lång hållbarhet.
  • Betongpannor som har en lång hållbarhet men som är ett ganska nytt material för takläggning.
  • Plåttak med lång hållbarhet

Ta kontakt för offert

Vi är noggranna och ger offert innan vi påbörjar arbetet så att du vet vilka kostnaderna blir för takläggningen eller takomläggningen. Behöver du dela upp kostnaden för takläggningen så kan vi erbjuda ett avbetalningsupplägg via Svea ekonomi.

Du vet väl om att du kan använda ROT-avdraget för att sänka kostnaden för takläggningen i Stockholm? Genom att använda dig av ROT-avdraget får du möjligheten att få ner priset för arbetskostnaden, dock inte för materialet till takläggningen.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.