Takläggning

Tids nog måste ditt tak få en grundlig översyn. För att undvika en alltför stor takrenovering är en konsultation av ditt tak det bästa du kan göra för att undvika framtida problem och onödigt höga kostnader. Vi renoverar tak i Stockholm åt såväl privatpersoner som företag och bostadsföreningar.

Hur vet man när det är dags?

Så här kan du ta reda på om tiden för en takrenovering är kommen: Gå upp på vinden och leta efter fukt eller läckage. Om träet i takkonstruktionen har blivit mörkare på vissa ställen, så har fukten förmodligen hittat in. Även om resten av huset är fuktfritt, så kan läckage uppstå på vinden, vilket i förlängningen betyder att ditt hus löper stor risk att bli fuktskadat eller få mögelskador.

Har mossan fått fäste på ditt yttertak? Mossan håller fukten kvar i pannorna och kan orsaka stora skador. Lyft på några pannor och inspektera hur underlagspappen och läkten ser ut. Om du upptäcker några skador är det hög tid för en takrenovering. Om underlaget ser bra ut kan du nöja dig med en taktvätt för att få bort påväxten.

Takläggning och omläggning

Önskar du att behålla delar av ditt gamla tak, vill du lägga ett helt nytt tak eller har du ingen aning om vad som behöver göras? När det kommer till takläggning har vi all kunskap som krävs för att hjälpa dig både inför, under och efter takarbetet.

Plåtslagare

Vi på Takrenoverarna har vår egen plåtverkstad i Stockholm med plåtslagare som har mångårig erfarenhet. Att vi har våra egna plåtslagare innebär att vi är en komplett partner i tak branschen. Allt sker med full kontroll utan mellanhänder. Det kallar vi trygghet. Eftersom plåtarna görs på beställning, blir de millimeter anpassade efter dina behov och garanterar ett resultat som du inte får någon annanstans.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.