Takläggning Danderyd

Välkomna till Takrenoverarna i Stockholm AB (TISAB)! Vi är erfarna takläggare i Danderyd och arbetar med takläggning och takomläggning i norra delarna av Storstockholm. Vi lägger tak både för privata husägare med ROT-avdrag och för bostadsrättsföreningar som behöver takläggning i Danderyd och för fastighetsägare, hyresvärdar med mera.

Undrar ni över hur det är ställt med ert hustak? Vi kan komma ut och inspektera ert tak och ge en offert för takläggning eller takomläggning. Först efter en grundlig inspektion kan ni ta ställning till hur ni behöver göra för att taket ska fortsätta vara säkert och tryggt.

Vi är din takläggare i Danderyd

Vi som arbetar på TISAB är erfarna takläggare och har arbetat som takläggare i många år. Vårt företag har funnits ända sedan 2009 och tillsammans har vi lagt mer än 100 000 kvadratmeter tak. I Danderyd, liksom på andra orter i och kring Danderyd har vi arbetat med takläggning på många hus.

Så går det till när du anlitar oss som din takläggare i Danderyd:

  • Ta kontakt med oss när du har funderingar över ditt tak.
  • Vi kommer ut och inspekterar det.
  • Vi ger en offert som du kan ta ställning till. Vill du det kan du även göra en avbetalning via Svea ekonomi.
  • Du bestämmer omfattningen av takläggning eller takomläggning av ditt tak, vi ger gärna rekommendationer om vad du behöver göra för att ditt tak ska hålla under många år till i flera år.
  • Du bestämmer vilket material som vi ska använda till din takläggning eller takomläggning. Vi kan ge goda råd och tips som hjälper dig välja rätt material.
  • Tillsammans med sig gör vi sedan en slutbesiktning så att vi vet att taket är till belåtenhet och så att du vet att allt är bra med ditt tak.

Alltid med senaste tekniken

Vi arbetar med den senaste tekniken och materialen för att alla våra kunder ska känna sig trygga med sina tak och med vårt arbete som takläggare hos er i Danderyd. Att lägga tak är inte något som man ska behöva göra flera gånger under årens lopp. Ett tak ska hålla i allra minst 20 år och helst längre än så.

Däremot kan det vara bra att underhålla taket och byta ut enskilda delar på taket för att det ska hålla tätt. Vi hjälper er med att enbart byta ut delar av taket om det visar sig att endast en del av taket är drabbat. Så ta kontakt så kan vi se vad som behöver för att underhålla taket för en lång hållbarhet.

Vi på Takrenoverarna har vår egen plåtverkstad i Stockholm med plåtslagare som har mångårig erfarenhet. Att vi har våra egna plåtslagare innebär att vi är en komplett partner i tak branschen. Allt sker med full kontroll utan mellanhänder. Det kallar vi trygghet.

Eftersom plåtarna görs på beställning, blir de millimeter anpassade efter dina behov och garanterar ett resultat som du inte får någon annanstans.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.