Takläggare Lidingö

Välkomna till Takrenoverarna i Stockholm AB (TISAB)! Vi är takläggare i Lidingö och arbetar för att ge villaägare, radhus, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare säkra och trygga tak i Lidingö. Funderar ni över hur det står till med ert tak i Lidingö? Ta kontakt så kommer vi ut och inspekterar ert tak och kan ge ett utlåtande om ert tak. Då kan ni bestämma hur ni vill göra med ert tak och vi kan erbjuda en offert så att ni lättare kan beräkna priset för er del.

Din takläggare på Lidingö

Vi som arbetar på TISAB är erfarna takläggare och har arbetat som takläggare i många år. Vårt företag har funnits ända sedan 2009 och tillsammans har vi lagt mer än 100 000 kvadratmeter tak. Det vittnar om vår stora erfarenhet av takläggning. På Lidingö, liksom på andra orter i och kring Lidingö har vi arbetat med takläggning för nöjda husägare. På reco.se har vi fått många nöjda rekommendationer och omdömen. Av 5 möjliga positiva omdömen har vi fått 4,5, så bli vår nöjda kund du med. Vi kommer ut för kostnadsfria platsbesök och kan ge ett utlåtande om ert tak. Sedan kan ni beräkna kostnaden för er takläggning.

Så lägger vi tak på Lidingö

  1. Ta kontakt med oss när du har funderingar över ditt tak.
  2. Vi kommer ut och inspekterar det.
  3. Vi ger en offert som du kan ta ställning till. Vill du det kan du även göra en avbetalning via Svea ekonomi.
  4. Du bestämmer omfattningen av takläggning eller takomläggning av ditt tak, vi ger gärna rekommendationer om vad du behöver göra för att ditt tak ska hålla under många år till i flera år.
  5. Du bestämmer vilket material som vi ska använda till din takläggning eller takomläggning. Vi kan ge goda råd och tips som hjälper dig välja rätt material.
  6. Tillsammans med sig gör vi sedan en slutbesiktning så att vi vet att taket är till belåtenhet och så att du vet att allt är bra med ditt tak.

Vilket material vill ni ha för takläggningen?

Vi arbetar med den senaste tekniken och materialen för att alla våra kunder ska känna sig trygga med sina tak och med vårt arbete som takläggare hos er i Lidingö. Att lägga tak är inte något som man ska behöva göra flera gånger under årens lopp. Ett tak ska hålla i allra minst 20 år och helst längre än så.

Däremot kan det vara bra att underhålla taket och byta ut enskilda delar på taket för att det ska hålla tätt. Vi hjälper er med att enbart byta ut delar av taket om det visar sig att endast en del av taket är drabbat. Så ta kontakt så kan vi se vad som behöver för att underhålla taket för en lång hållbarhet.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.