Takskottning

Genom att beställa takskottning avlastar du ditt tak och minskar påfrestningarna. Även om många av de hus som byggs här i Sverige är byggda för att klara av vårt nordiska klimat så är det svårt att förutse en riktig vargavinter med ymnigt snöande. Men med en takskottning kan du se till att ditt tak klarar vintern så bra som möjligt.

Trygghet tak - Snö & is

Det är fastighetsägarens ansvar att hålla koll på när taket behöver skottas. Det händer ofta att man får höra av sig för sent eller i värsta fall när olyckan varit framme. Ett ras av snö eller istappar kan få stora konsekvenser då de i värsta fall kan leda till att fotgängare eller bilar blir skadade.

Vi på TISAB vet att det kan vara både svårt och krävande att veta när det är dags för snöröjning. Därför erbjuder vi serviceavtalet Trygghet Tak – Is & Snö, som håller taket i skick hela vintern. I avtalet ingår en kostnadsfri takbesiktning där vi avgör hur vi ska utföra arbetet på bäst och säkrast sätt. Vi bevakar fastigheten regelbundet och håller koll på när och vad som behöver skottas. Du behöver alltså inte kontakta oss för att vi ska komma. Vi tar även fullt ansvar för snöras och istappar så du slipper oroa dig för att fotgängare eller bilar kommer till skada. 

Detta ingår:

● Kostnadsfri takbesiktning innan avtal.
● Erfarna skottare.
● Skonsam skottning som inte skadar färgen eller gör hål i plåten.
● Vi håller koll på när din fastighet är i behov av skottning.
● Fullt ansvar för snöras och istappar.

Snö & is - Avropsavtal

Vi på TISAB kommer och skottar taket när behovet finns där. Du kontaktar oss och TISAB utför snöskottning av tak och röjning av nedhängande istappar på nedanstående fastighet/-ers yttertak.

Ni bestämmer bedömer när skottning är nödvändig på fastigheten med hänsyn till  nedfallande is, snö eller annan väsentlig omständighet, och TISAB tar hand om resten!  

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.