Takläggare Täby

Behöver ni nytt tak eller en takomläggning och bor i Täby? Takrenoverarna i Stockholm AB lägger nya tak för fastighetsägare, villa- och radhusägare och bostadsrättsföreningar i Täby. Vi är ett rot företag som erbjuder takläggning i Täby till rimliga priser. Som privat villa- eller radhusägare kan ni alltid utnyttja skatteförmånen med rot avdrag. Det sänker arbetskostnaden och gör det möjligt att få ett lägre pris. Säg gärna till om ni önskar få hjälp med rot avdragsansökan. Vi kan ordna det åt er!

Trygg takläggning i Täby

Takrenoverarna i Stockholm AB (Tisab) har funnits ända sedan 2009 och har sedan dess fått många nöjda kunder. På reco.se har vi 4,5 av 5 möjliga positiva omdömen. Vi har sett att det är ett resultat av att vi är måna om våra kunder, bryr oss om att de tjänster och produkter motsvarar deras förväntningar. Därför kan vi rekommendera dig som behöver nytt tak eller som behöver en takomläggning för er fastighet. Är ni en bostadsrättsförening i Täby kan vi vara er partner för era fastigheter som behöver takläggning i Täby. Att lägga om tak, är ett stort projekt och vi har förståelse för att man som lekman, och kanske sitter med i styrelsen för en BRF har svårt att genomföra en takomläggning på egen hand. Det är då som ni är välkomna att ringa oss. Vi kan lägga om fastigheters tak med stor erfarenhet och noggrannhet.

Trygga takläggare i Täby

Vi är erfarna takläggare som arbetar med tak både med att lägga nytt eller lägg om tak. Du kan välja om du vill lägga om hela eller endast delar av tak. För oss är det viktigaste att du som är vår kund, får säkra och trygga tak på er fastighet oavsett om du är privat fastighetsägare, har ett företag eller ingår i en bostadsrättsförening i Täby. Vi vill erbjuda bra tak till rimliga priser i Täby. Om det har gått mer än 20 år sedan som du senast såg över ert tak, så kan det vara hög tid att se över taket. Ta kontakt med oss om du är osäker på hur det är ställt med era tak. Då kan vi komma ut till er fastighet, se över det och föreslå åtgärder för ert tak. Om det inte är länge sedan som ni lade ert tak, så kan vi åtgärda det som behöver för att taket ska hålla i ytterligare många år. Då kan vi endast byta ut enstaka tegelpannor, läkt eller undertak.

Vill ni byta ut materialet på ert tak?

Vill ni välja ett annat material till ert tak? Om ni vill byta material till taket, och kanske vill ha ett material med lägre pris, eller vill göra taket ännu finare än vad det ursprungligen var så finns det flera olika material att välja mellan.

  • Tegelpannor för ett traditionellt utseende med lång hållbarhet.
  • Betongpannor som har en lång hållbarhet men som är ett ganska nytt material för takläggning. De liknar tegelpannor och håller under nästan lika lång tid, men har ett lägre pris.
  • Plåttak med lång hållbarhet som går att måla om nästan hur många gånger som helst och kan hålla i 50 år med rätt underhåll.
  • Papptak som kan hålla i 20 år, beroende på hur utsatt taket är för väder och vind.

Vi är noggranna och ger offert innan vi påbörjar arbetet så att du vet vilka kostnaderna blir för takläggningen eller takomläggningen. Behöver du dela upp kostnaden för takläggningen så kan vi erbjuda ett avbetalning via Svea ekonomi.

Ta gärna kontakt med oss om ni undrar hur det är ställt med ert tak, vill veta priser, material och hur vi arbetar!

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.