Takläggare Stockholm

Behöver ni lägga om ert tak, eller bygger ni nytt hus och behöver en takläggning i Stockholm? Välkomna till Takrenoverarna i Stockholm AB, där vi erbjuder skräddarsydda takläggningslösningar för fastigheter ägda av villaägare, radhusägare, bostadsrättsföreningar, och företag. Med en djupgående expertis ackumulerad genom många år, står vår firma i en klass för sig när det gäller alla aspekter av takkonstruktion och underhåll.

Vi är era moderna takläggare som använder den senaste tekniken och högkvalitativa material för att säkerställa att varje nytt tak är robust, väderbeständigt och estetiskt tilltalande. Taket är en av de viktigaste delarna av din fastighet som skyddar mot väder och vind, bidrar till fastighetens energieffektivitet, och påverkar byggnadens övergripande utseende. Därför är det avgörande för oss att leverera inte bara funktionalitet och hållbarhet men också visuell skönhet, vilket reflekteras i varje projekt vi tar oss an.

Från det första mötet med våra kunder arbetar vi hårt för att förstå deras specifika behov och önskemål, oavsett om projektet kräver nyläggning av tak eller omfattande reparationer. Vi strävar efter att ge våra kunder en trygghet genom noggrant och metodiskt arbete. Varje steg i processen, från val av material till den slutliga installationen, genomförs med största precision för att garantera ett slutresultat som inte bara möter utan överträffar kundens förväntningar.

Sedan starten 2009 har vi fått många nöjda kunder som ger oss positiva omdömen, med ett genomsnitt på 4,5 av 5 på reco.se. Det är för att vi är måna om våra kunder och deras tak, och arbetar tills de är helt nöjda med resultatet. Vi rekommenderar alla som behöver professionell takläggning i Stockholm att anlita oss för en tjänst som kombinerar kvalitet, pålitlighet och estetisk precision. Välj oss som din takläggare för att säkerställa att ditt hem eller företagsfastighet får det skydd och den skönhet det förtjänar.

Vi lägger ditt tak i Stockholm

Som erfarna takläggare i Stockholm förstår vi betydelsen av att erbjuda en service som inte bara är högkvalitativ men också omfattande och kundvänlig. Vi strävar efter att göra processen från offert till det färdiga projektet så smidig och stressfri som möjligt, vilket innebär tydlig kommunikation genom alla steg, transparent prissättning och inga oväntade kostnader. Vårt mål är att upprätthålla en hög nivå av kundnöjdhet, vilket är kärnan i vår verksamhet och reflekteras i vår flexibilitet samt vår vilja att anpassa varje projekt efter kundens tidplan och specifika behov.

Vi hanterar allt från nya installationer till omläggningar av tak, oavsett om det gäller hela taket eller bara delar av det. Det är av yttersta vikt för oss att du som kund får ett säkert och tryggt tak över huvudet, vare sig du är privat fastighetsägare, företagsägare eller medlem i en bostadsrättsförening. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och säkerställer att alla tak vi arbetar med är av högsta möjliga kvalitet och utförda med precision.

Självinspektion inför takläggning

Om det har gått mer än 20 år sedan ditt tak senast inspekterades, är det en god idé att börja med en grundläggande självkontroll. Du kan göra detta genom att:

 1. Gå upp på vinden för att inspektera undersidan av taket.
 2. Använda säkerhetssele och hjälm för att gå upp på taket för en närmare titt.
 3. Kontrollera efter skador som trasiga tegelpannor eller betongpannor, och se om det växer mossa eller annat på taket vilket kan indikera närvaro av vatten och fukt.


Om du känner dig osäker efter din egen inspektion, är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer då att genomföra en grundlig undersökning av ditt tak och informera dig om eventuella nödvändiga åtgärder. Vårt team är inte bara takläggningsexperter, vi är också engagerade rådgivare som erbjuder underhållstips och rekommendationer för att förlänga livslängden på ditt tak och säkerställa dess funktion och estetik för många år framöver.

Välj material till takläggningen

Att välja material till taket kan vara både lätt och svårt. Om du vill behålla det ursprungliga utseendet på taket så är det bara att välja samma slags material till fastighetens tak. Då är ju valet lätt. Men om du vill byta material till taket, och kanske vill ha ett material med lägre pris, eller vill göra taket ännu finare än vad det ursprungligen var, då kan valet bli svårt.

Dessa material kan du välja mellan till din takläggning i Stockholm:

 • Tegelpannor för ett traditionellt utseende med lång hållbarhet.
 • Betongpannor som har en lång hållbarhet men som är ett ganska nytt material för takläggning.
 • Plåttak med lång hållbarhet

Varför välja TISAB?

För oss står kvalitet, pålitlighet och kundtillfredsställelse i centrum. Vi är stolta över att vara en av Stockholms ledande takläggare och vårt rykte är byggt på:

 • Långvarig erfarenhet och lokal expertis
 • Anpassningsbara och mångsidiga lösningar
 • Strikt användning av högkvalitativa material
 • Engagemang för miljön genom gröna tak och solpaneler
 • En process som är lika transparent som den är effektiv

Kontakta oss idag för att börja planera ditt takprojekt i Stockholm. Med oss får du inte bara ett nytt tak – du får en långsiktig lösning som skyddar och förskönar din fastighet år efter år. Välkommen att uppleva skillnaden med en takläggare som sätter dig och dina behov först.

Fullständig service och kundnöjdhet

I Stockholm, där både väderförhållanden och stadsbild kan variera stort, är det avgörande med en takläggare som kan erbjuda anpassade lösningar. Vårt breda utbud av takmaterial inkluderar klassiska alternativ som tegel och betongpannor samt moderna lösningar som metalltak, gröna tak och energieffektiva system. Detta breda spektrum säkerställer att vi kan designa och implementera ett taksystem som perfekt passar din byggnads stil och de funktionella krav som Stockholms unika klimat ställer.

Vi är också ledande inom installation av solpaneler, vilket gör ditt nya tak till en investering som betalar sig själv över tid genom minskade energikostnader. Genom att kombinera moderna tekniker med traditionellt hantverk, kan vi erbjuda lösningar som inte bara förbättrar ditt hem eller din byggnads estetik utan också dess långsiktiga hållbarhet och värde.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.