Om Takrenoverarna

Takrenoverarna i Stockholm Ab startades 2009 av Christoffer Daftson och Michael Sundin. Efter några års erfarenhet av takläggning, takskottning och tätskiktsarbeten så bestämde sig kollegorna att starta företag tillsammans. Sedan dess har vi offererat, projekterat och lagt om över 100000 kvm tak.

Vårt mål är att vara en modern aktör som kombinerar bra täta resultat med att anpassa sig till kundens önskemål. Vi strävar alltid efter att våra projekt skall resultera i ett underhållsfritt tätt tak genom att göra så lite påverkan som möjligt på närmiljö och grannar. Våra medarbetare besitter hög kunskap om yttertak och tillsammans kan vi lösa det mesta problemen som kan uppstå under ett takarbete.

Verksamhet och affärsidé
Vi har som vision att vara en ledande byggentreprenör inom yttertak i Stockholms län. Vår organisation skall vara effektiv, modern och resultatinriktad med höga krav på kvalitet och etik. Den skall kontinuerligt skapa bestående mervärden för våra kunder. Genom ständig utveckling, utbildning och effektivisering av vår organisation skall vi med framgång kunna konkurrera med andra aktörer på byggmarknaden. Vi jobbar alltid för att göra ett jobb som håller högsta kvalitet på ett effektivt sätt. Detta uppnår vi med högutbildad personal, moderna verktyg och nytänkande arbetsledare.

Vi värnar om miljön

Vi värnar om miljön och är stolta över vår gröna färg. Vi vill profilera oss som ett grönt byggbolag då vi tror på en hållbar framtid för kommande generationer. Vi arbetar nästan uteslutet med erkända svenska märken såsom Plannja, Icopal, Jönåker och Vittinge. Dels för att vi vet att svenska regelverket ställer höga krav på dessa företag, både ur kvalité och miljösynpunkt, men även för att undvika långa och miljöpåfrestande transporter.

Vi-Skogen

Vi-Skogen är en svensk biståndsorganisation som arbetar med hållbar utveckling. Vi på Takrenoverarna har valt att samarbeta med Vi-Skogen för att aktivt minimera våra arbetens ekologiska fotavtryck. Det gör vi genom att sortera byggmaterial och plantera träd via Vi- skogen.

Vi är även stolta månadsgivare till Childhood och Giving People. 

Tisab klimatkompensation
WCF tisab
Tisab giving people

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.