Varför byta tak?

Att byta tak är en förutsättning för att ditt hus ska kunna fortsätta att skydda dig och ditt hus mot regn, snö och andra typer av nederbörd. Därför bör du se till att ditt tak mår så bra som det förtjänar.

Bra att veta när du ska byta tak
När du ska byta tak är det flera frågeställningar som bör redas ut. Den första är vilken typ av tak du vill ha. Även om du har haft takpannor på ditt hus fram till nu, betyder inte det att du måste ha det på ditt nya tak. Du bör också fråga dig själv vad du vill ha för livslängd på ditt nya tak. Ett plåttak håller exempelvis längre än ett papptak.

För att allt ska bli rätt och riktigt när du ska byta tak, bör du se till att inte lämna någonting åt slumpen. Därför erbjuder vi en totalentreprenad, där vi tar hand om allt som rör ditt takbyte. Vi lämnar garantier på allt vi gör, så att du kan känna dig säker på att du får ett tak av bästa kvalitet. Vi arbetar enbart med erkända material som håller hög standard.

Hur vill du göra med ditt tak? Kontakta oss så hjälper vi dig på vägen. Vi har kunskapen och erfarenheten att både konsultera och utföra jobbet när du ska byta tak.

Lertegel
Betongtegel
Ytpapp
Bandteckning

Takmaterial

Det finns många olika slags tak – fler än vad man tror. Eftersom vi arbetat inom branschen i många år har vi erfarenhet av tak av olika material men främst med de som är vanligast i vår del av världen, det vill säga betongtegel, lertegel, papp och plåt.

Begär offert

Vill du få en kostnadsfri konsultation eller offert? Skicka in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.